Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Γατόνια

Αυτά είναι τα γατόνια της γειτονιάς,που έχουμε υιοθετήσει-τα αγαπώωωωω,είναι γλυκούλια,παιχνιδιάρικα,σκανταλιάρικα.
Παλιότερα είχαμε τη δική μας γατούλα στο σπίτι-τη Μάγια,τον Ορφέα,τη Λουκρητία,τον Οράτιο-μαζί μας κοιμόντουσαν,δλδ στα πόδια των κοριτσιών και όταν ήθελαν να βγουν έξω,πήγαιναν στην πόρτα και περίμεναν.Όλα τα γατάκια μας δηλητηριάστηκαν,εκτός από τη Μάγια,που κάποιος τη σκότωσε με αυτοκίνητο.
Είναι φοβερό να χάνεις το ζωάκι σου,γι΄αυτό τώρα πια προσέχω τώρα τις γατούλες,που έρχονται στην αυλή μας.Πάντα ένα πιατάκι φαγητό περιμένει.
Τρία αδελφάκια,γεννήθηκαν το καλοκαίρι που λείπαμε και η μαμά-γατούλα διάλεξε την αυλή μας να τα γεννήσει.Τη φροντίδα τους ανέλαβε ο άντρας μου,να ταίζει τη μαμά,που θήλαζε,εγώ αραιά φεύγω μακριά από τη θάλασσα.Επιστρέφοντας έγινε η καθημερινή μου φροντίδα μαζί με τη Φρίντα μας.
Έχουν τελειώσει το φαγητό,σειρά έχει η μανούλα.Παραδόξως στα μικρά αρέσει η ξηρή τροφή,στη μαμά το φαγητό της Φρίντας και η ξηρή.Τη μανούλα την είχαμε από μικρούλα να τριγυρίζει στα πόδια μας,να τρώει το φαγάκι που της έδινα και μάλλον γι΄αυτό μας διάλεξε να φροντίσουμε τα μωρά της.Από την αρχή μας άφησε να τα πλησιάσουμε,να τα πάρουμε αγκαλίτσα.
Δεν είναι γλυκούλια;
Να περάσετε ένα όμορφο Σ/Κ!!!